Storm Aquapark Utrecht

Kom je uitleven bij Storm Aquapark Utrecht! Vanaf 11 mei 2022 opent Storm Aquapark hun tweede locatie.

De waanzinnige speelstructuur op het water voor waanzinnig speelplezier. Nu bij ons in de regio. Hoe gaaf is dat!

Bij het Aquapretpark vind je onder andere watertrampolines, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus, en nog veel meer. Alles staat met elkaar in verbinding voor onbeperkt speelplezier.

Voor groot en klein is het heerlijk spelen.

Recreatieplas Everstein

De tweede locatie van Storm Aquapark ligt aan de recreatieplas Everstein. Dit is een mooi natuurgebied aan een afgesloten plas. Hier varen geen gemotoriseerde boten, zomers zijn hier mensen aan het windsurfen, duiken, zeilen en genieten bezoekers van het verzorgde recreatie ‘’strandje’’.

Let op! Er zijn op het gebied van Recreatieplas Everstein geen honden toegestaan.

Route & locatie

Camping Everstein ligt in het dorp Hagestein, aan de Lekdijk 34. Neem vanaf de A2 of de A27 de afslag Vianen. Volg dan dan de borden Hagestein. In het dorp moet u richting de lekdijk, volg daartoe de bordjes Recreatie centrum Everstein.

Parkeren

Dit recreatiegebied is in het beheer van https://www.campingeverstein.nl/, wij delen hetzelfde bezoekadres. Gasten voor het recreatiegebied betalen entreegeld om te mogen vertoeven aan deze plas. Bezoekers en begeleiders van het Aquapark kunnen op vertoon van de geboekte Aquaparktickets zonder extra entreekosten het terrein op.
Parkeerkosten zijn €2,50 per auto. Om ervoor te zorgen dat er voldoende parkeergelegenheid is vragen wij u vriendelijk om maximaal 1 uur langer aanwezig te zijn dan de duur van de geboekte Aquaparktickets.